top of page

Kaftan eller Kimono?

 Min design tar utgångspunkt i det traditionella arabiska plagget kaftan, som är helsydd som en klänning och den traditionella japanska kimono, som är öppen som en jacka. Bägge plagg är generösa i tyget och används både med och utan bälte.

Standardmodellerna är Maxi (ankellång) och Midi (knälång).

 

Varje plagg är unikt och har sina helt egna detaljer.

För att säkra att du har ett exklusivt och unikt plagg, så varierar jag tygerna ofta och syr vanligtvis endast

upp till 5 plagg i varje print.


 

image2.jpeg
image1.jpeg

KAFTAN

KIMONO

CUSTOM MADE:

Här kan du välja din modell av kaftan eller kimono efter dina egna mått och önskemål. Du kan välja mellan alla tyger jag har och själv bestämma vilka kantband och andra detaljer du vill ha. Några av mest exklusiva tygerna syr jag endast i Custom Made. Om du har möjlighet att komma hit och titta och prova är det det allra bästa för att säkra att du ser alla valmöjligheter. Passar det bättre att beställa på nätet, så går det också fint. Ta kontakt på mail, Instagram eller Facebook, så sänder jag dig bilder och förslag. Det är ofta mellan 2-4 veckors väntelista på custom made plagg.

PRIS: 1800 - 2000 kr

ONE-SIZE och READY MADE:

Detta är färdigsydda, one-size plagg i 2 standard modeller: Maxi Kimono samt Maxi Kaftan med antingen lång eller kort ärm.  Antal plagg, print och modell varierar, men det hänger oftast ett bra utval på plats. One-size Kimono sitter fint på storlek 36-48 och One-size Kaftan passsar oftast storlek 38-46. Dessa kan du komma hit och köpa eller beställa via mail, Instagram eller Facebook.  

PRIS: 1400 - 1600 kr

HOLIDAY EDITION:

Färdigsydda plagg i de fyra standard modellerna i lätt chiffon med enklare detaljer som gör plaggen ännu enklare att packa, tvätta och förvara. Kom hit eller ta kontakt för att få dagsfärskt utval.

PRIS: 1000 - 1200

TESTKOLLEKTION:

Detta kan till exempel vara det första färdigsydda testplagget i ett nytt print eller material. Dessa plagg kan han små skönhetsfel.

PRIS: 800 – 1000

Ett smalt bälte följer med alla plagg.

Obibälte sys på mått och beställning och kostar 450 kr.

Eftersom tygerna varierar ofta, kan priserna ibland variera. 

Fri frakt över hela Norge.

bottom of page